LEGO 10214 Tower Bridge: ≥ Helaas Pagina Niet Gevonden

Het complete model is 102 cm lang, 45 cm hoog en 26 cm breed. Helaas een klein minpuntje want verwend als we zijn met genummerde zakjes ontbreekt dat in dit model.

Lego 10214 Tower Bridge

Als je begint te bouwen kom je dan ook snel tot de conclusie dat je zo ongeveer alle zakjes gelijk nodig bent. Uiteindelijk krijg je wel een heel mooi resultaat als het geheel klaar is. Wel zit er veel telwerk qua blokjes in, en is het een kwestie van veel herhalen. Sommige blokjes waar je veel van nodig had zaten al apart.De mini voertuigen geven een goed beeld van de verhoudingen. Hiernaast een snelle bezorging en goede service van misterbricks. Vaak zie je dat een doos beschadigt binnen komt, maar niet met mister bricks. Onze dochter werd dus verrast op haar verjaardag met een verzorgd en intact kado, waar ze veel bouwplezier van had. De bouw beschrijving is helder en duidelijk maar je moet blijven opletten. Het blijft een leuke hobby voor jong en oud.

Special For 500 000 Subscribers!!!

Lego Creator 10214 Tower Bridge Lego Speed Build

Geleidelijk aan komen de twee pijlers van de brug tot stand. De inhoud van het pakket is natuurlijk super om te bouwen. De brug is in 1894 gebouwd en behoort tot de meest bekende monumenten van de wereld. Maak deze puzzel van 1500 stukjes en zie stukje voor stukje een mooie afbeelding tot leven komen. Deze puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor ervaren puzzelaars en omdat de puzzel een standaard formaat heeft, kan je het schitterende resultaat inlijsten en ophangen. De mooie foto’s en schilderijen in combinatie met de zeer hoge kwaliteit puzzelstukjes zorgen voor uren puzzelplezier. Innovatieve kunststof stukjes maken het mogelijk een stevige constructie van topkwaliteit te maken ?

Het deel tussen de twee torens is een basculebrug die voor de scheepvaart geopend kan worden. Het bestaat uit 216 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema’s, foto’s en illustraties. Van wilde dieren tot steden en van schattige huisdieren tot natuur. De puzzels zijn gemaakt van gerecycled karton en het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling. Als een bouwwerk af is kunnen de kinderen verder spelen in en rond het huis met de teifoc diertjes en de hele miniatuurfamilie, allemaal gemaakt uit gebakken klei, net zoals de baksteentjes. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar oud. Bevat de iconische tweeling-torens en een ophaalbrug die echt opent en sluit!

Bevat 5 blauwe basisplaten en meer dan 80 ramen!

Het gebouwde model is een indrukwekkende 102 cm lang, 45 cm hoog en 26 cm breed.

lego image tower bridge helaspecial for image image su 1

Lego Tower Bridge Review!

Set

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12345