LEGO 10232 Kopen Creator Palace Cinema KOPEN

Speel met minifiguren op de speciale sterren-stoep, in de gedetailleerde voorhal of in de filmzaal!

Is de prijs voor de 10232 nog niet laag genoeg?

Lego 10232 Kopen

De menigte verdringt zich op de met sterren betegelde stoep terwijl de beroemdheid door de hal van het gebouw en langs de kaartverkoop wandelt!

In de lobby, met de mooie balie en kaartjesverkoophoek, sta jij de filmster al op te wachten!

Dit zeer gedetailleerde twee verdiepingshoge filmtheater is uitgevoerd als hoekgebouw. De set is uitgevoerd als een hoekgebouw en bestaat ook weer uit unieke details zoals een trottoir met echte sterren, prachtige entree deuren, een groot uithangbord en de filmposters hangen aan de buiten- en binnengevel.Op de begane vloer is een prachtige lobby met een mooie balie waar snoep en popcorn wordt verkocht en een kaartjes verkoophoek. De limousine is ruim 4cm hoog, 15cm lang en 5cm breed. Hollywood sterren en ga dan naar de gedetailleerde lobby met de kaartverkoop!

So much fun to built it with all the little details,… Het is dan ook echt een hele mooie set met prachtige details in de gevels, het dak en de inrichting. Ook in dit pand heb ik zelf verlichting gemaakt.

Lego Creator 10232 Palace Cinema Lego Speed Build Review

Weet niet of lego nog meer gebouwen gaat maken, maar dan kan ik zelf ook gaan verhuizen, naar 1 van zulke panden qua ruimte. In dit magnifieke model ligt de nadruk op de oostvleugel van het paleis met het beroemde balkon, het voorplein en de paleispoort.

lego image kopen creator pallego creator image pal 1

Lego Creator Palace Cinema Modular Building Review!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12345