LEGO 10508 Price

Bouw de kleurige stoomtrein met geluidseffecten, passagierswagon, station met kaartloket, brandstofpomp en sein. Wanneer ze wakker wordt is haar robot al klaar om haar te helpen!

Lego 10508 Price

Het is een stoere mix van futuristische technologie en middeleeuwse ridders. Lego duplo trein 10508 de luxe met brug grue. .. Deze set is compleet en ziet er nog erg goed uit (er is natuurlijk wel mee gespeeld). Duplo luxe trein, nr 10508, in mooie, volledige staat.Vraagt jouw spruit naar een houten winkeltje, zo’n stoere auto op afstandsbediening of de nieuwste cardgames?

Real sound effects, wagons, train tunnel and more make this an awesome play set!

Stop in to visit with the quarry workers. Plus train, two wagons, tunnel/bridge section and lots of track. Set is well put together and functions well. The buildings were not as much of a hit since he destroyed them as fast as they were built pretty much but the trains themselves are awesome.

Lego Deluxe Train Set 10508

Come and watch the Duluxe train go over the bridge,Visit the Quarry and unload at the crane. What friends will you see?

Lego

He also reconfigures the trains all the time. Only setback is to make it up that bridge hill the trains batteries must be fresh or it cant make it. Son overcomes this by giving it a helping hand. Our two grandsons, ages 3 and 5, are delighted with their new creative toy. It does take time to put together but that’s just legos for you. The train runs off the tracks and you can configure this so many ways. Deze klassieke speelset is helemaal uitgevoerd in hout en is in onderdelen uit elkaar te halen zodat u of uw kind de baan anders kan aanleggen of hem kan combineren met andere sets. De set biedt eindeloze mogelijkheden voor creatief en fantasierijk spelen. Deze mega basisset is perfect bij de inrichting van instellingen voor de kinderopvang. Hij of zij kan met behulp van de sleutel en de draadloze schroevendraaier de verschillende onderdelen bevestigen. Bij de set horen ook een overweg en een auto, waarmee leuk kan worden gepraat over veiligheid in het verkeer. Kleine bouwvakkers zijn dol op spelen met deze eenvoudig te bouwen machines. Met zijn rupsbanden kan de graafmachine over oneffen terrein rijden en de grote laadschop maakt graven kinderspel. De set bevat een spoorwegovergang, eindpunten, wissels en verschillende rechte en gebogen railelementen waardoor vrijwel elk idee kan worden gebouwd!

Met deze set kunnen kinderen van alles leren over onderwerpen als reizen, luchtverkeer, ruimtevaart, ruimtewezens en onderlinge communicatie. De set bevat elementen voor de bouw van een space shuttle, vliegtuigen, satellieten en nog veel meer. Peuters vinden het heerlijk om de boerenmarkt te bezoeken en meer te weten te komen over de verse producten die er worden aangeboden. Er zijn eindeloze speelmogelijkheden met dit eenvoudig te bouwen huis waarin van alles kan worden geoefend: opstaan en aankleden, eten klaarmaken en opdienen, de auto wassen en ga zo maar door. Met dit grote formaat kunnen kinderen de wereld die ze gebouwd hebben, uitbreiden. Het basiselement van deze set is een autochassis om zelf te bouwen, met afgeronde hoeken en wielen die kunnen draaien. Met deze simpele set kunnen de fijne motoriek en de bouwvaardigheid worden gestimuleerd en de raam-elementen met opdruk van figuren zetten aan tot rollenspel. Zie hoe ze zich inleven in de spannende en inspirerende wereld van rollenspel, spelenderwijs samenwerkend met anderen om zo hun verhalen tot leven te brengen. Peuters en kleuters zullen graag helpen met het verzorgen van de pony’s bij de ponystal.

Lego Duplo Deluxe Train Set From Motorized Set With Bridge Review

For vintage and new Lego reviews, hauls, and more Please CLICK SUBSCRIBE: bit.ly/16od17V My other channel: …

lego image price lego deluxe train set  1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12345