LEGO 21307 Prijs: Amazon Lego Ideas Caterham Seven R

Packed with authentic details, it features a removable nose cone, engine and engine cover and an opening boot containing axle stands. Features a removable nose cone, engine and engine cover and an opening boot containing 4 axle stands.

Measures over 3 inch (10 cm) high, 11 inch (28 cm) long and 5 inch (14 cm) wide. What i had trouble is the is the nose of the car, it can easily fall off also the trunk of the car is sitting there, it’s not connect to anything but it shouldn’t be a problem if you use it as display. It’s simply a better and more complex build that is an instant collectible. Large piece count and took a few lazy afternoons to finish.He was more than delighted and the completed car now occupies pride of place on display on a well lit living room wall shelf.

I had a big stupid grin on my face throughout the assembly of this kit, and it’s now proudly displayed in my office. Go ahead and see for yourself how fun this is, no one’s looking. If you know what it is, it’s pretty decent because it’s larger than some of the other sets. Zet de wagen op de assteunen om de wielen van de assen af te kunnen halen zoals een monteur. De set bestaat uit een zeer gedetailleerd schip met een kajuit van de kapitein, kanonnen, masten, kraaiennest en bedrukte zeilelementen.

Ga naar de oude viswinkel aan het strand, een winkel boordevol elementen uit de viswereld met een uitkijktoren met balkon van waaraf je 360 graden uitzicht hebt en een kantoor op de benedenverdieping. Dit model is ideaal om neer te zetten én om mee te spelen. Packed with authentic details, it features a removable nose cone, engine and engine cover, and an opening boot containing axle stands. Features a removable nose cone, engine and engine cover, and an opening boot containing four axle stands. Place the car on the axle stands to remove the wheels like a mechanic. Measures over 3” (10cm) high, 11” (28cm) long and 5” (14cm) wide. De set is nog verzegeld en de doos in perfecte staat. Met allerlei realistische details zoals een afneembare neuskegel, motorkap en motorblok en een bagageruimte die open kan met daarin een set assteunen. Wu je begeleiden en gebruik de verborgen stuwmotoren van de mechadraak om extra snel op de vijand af te rennen. Laat de rotors van de helikopter draaien en transporteer medische benodigdheden in de opbergkist. Open de achterkant van de ambulance om de minifiguurpatiënt op de brancard uit te laden. Manoeuvreer de lader in positie en gebruik de uitschuifbare arm met grijper om de zware containers op de vrachtwagen te tillen. Ga met de kart langs het afhaalloket en plaats een bestelling. Start de politiehelikopter en de speciale vrachtwagen en stop de boeven die proberen de brandkast en de geldautomaat van de bank te stelen!

De set is inclusief helikopter met lijn, snelle politiewagen en 4 minifiguren. Inclusief echt werkende skilift, skihelling, bergtoprestaurant, klimwand en skiverhuur. Deze aanvulset bevat een motor, een batterijhouder, een lichtkabel en een schakelaar. Ontspan op de bank en kijk na de waterscooterrace naar een voetbalwedstrijd. Bewonder de sportieve geel-blauwe kleuren en de maritieme racestickers. Draai aan de lieren om het zeil korter te maken en optimaal gebruik te maken van de wind. Maak de muil van het monster open om zijn vlijmscherpe tanden te zien, zet zijn enorme klauwen in allerlei standen en beweeg zijn kop en staart. Open de deuren voor toegang tot de gedetailleerde cockpit met racestoelen en een rolbeugel. Bekijk de stevige ophanging en de echt werkende besturing. Druk op de knop op de achterkant van het netkanon om het net naar de boef te schieten.

lego image prijs amazon lego


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12345