LEGO 3 In One

Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lego 3 In One

Met dit speelgoed kun je van alles maken. Van een boomhuis, watervliegtuig of speedboot tot een complete stad. De kleurige steentjes zijn eenvoudig te monteren voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Dankzij het handige 3-in-1 bouwsysteem kun je allerlei verschillende modellen bouwen én ombouwen tot een geheel nieuw model om spannende avonturen mee te beleven.Je hebt dus drie leuke ontwerpen voor de prijs van één. Bouw en construeer een strandhut, een fietswinkel, een turbo quad, een helikopter of snoezige dieren. Via de trap kom je bij de blauwe voordeur van dit leuke, drie verdiepingen tellende huis. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Dankzij het 3-in-1 bouwsysteem kunnen alle modellen worden omgebouwd tot iets heel anders, waarmee dan weer nieuwe avonturen te beleven zijn.

Lego Creator Mythical Creatures 3 In 1 Review!

31073


Bouw een zandkasteel, probeer te surfen of geniet van een picknick in de schaduw van de palmboom. Maak een boomhuis in de vorm van een piratenschip. Of wat dacht je van een grot in de doodshoofdrots?

Help de kinderen met het bouwen van de boomhut. Laat de katrol zakken om de planken omhoog te trekken, spijker het hout aan elkaar en gebruik de verfroller om de laatste hand te leggen aan de boomhut. Bouw een eendje, een kip, een hondje, een lama of een schildpad. Verkoop de klanten zoetigheden en drankjes bij de verkoopkraam. Binnen in het huis vind je een gitaarversterker, een flatscreen-tv en een zitbank. Laat de monstertruck ronken en rijd op volle snelheid op de springschans af, zodat je daarna weer perfect landt!

Stop even bij de skihut om spullen te kopen of warme chocolademelk te drinken. Ga daarna ontspannen bij de heerlijke warmte van het open vuur op het dakterras. Inclusief prooi in de vorm van een ribbenkast om zelf te bouwen. Koop je skispullen in de gezellige skihut of trakteer jezelf op een mok warme chocolademelk en ga aan de picknicktafel of op het dakterras zitten. Geniet daarna van de warmte van een open vuur!

Open de scharnierende hut en ontdek het coole interieur met onder meer een open haard, tafel en stoelen. Ontdek de wereld van ruimtereizen en rijd over het maanoppervlak. Dat kan heel eenvoudig door van dit pakket een rover te maken. Of bouw het voertuig om tot basisstation waar je zelfs groenten kunt kweken!

Hak hout voor een kampvuur, gooi een vislijntje uit vanaf het balkon en geniet van de rust van de natuur, samen met het vriendelijke eland en de kleine kikker. Zet je helm op, pak je skateboard en voer megasprongen uit op de baan, of beklim de muur helemaal tot aan het dak!

Laad de surfplank, parasol, tafel en opklapbare strandstoelen op het busje en klim er zelf in. De verkenner heeft een oranje-wit-zwart kleurenschema en veel realistische details zoals dubbele rotors, verstelbare camera’s, een ruime cockpit die open kan en een landingsgestel dat ook kan worden gebruikt als grijpklauw. Deze vertederende parkdieren hebben verstelbare gewrichten en een authentiek kleurenschema. Avonds de barbecue aansteken na een dag van skaten, zwemmen en wandelen.

lego lego creator mythical  1

Open de achterkant of het dak van dit vakantiehuisje en kijk in het mooie interieur. Zet de weg af met pylonen, voordat je de graafmachine de laadklep af rijdt. De graafmachine met zijn draaibare graafarm aan de achterkant en de laadbak aan de voorkant kan aan het werk gaan!. Het schip is van alle gemakken voorzien, zoals een goed uitgeruste cabine en een toilet. Maak een vuurspuwende draak in donkerrood en geel met grote tanden, groene ogen en scherpe klauwen. If you carry on browsing we’ll assume you’re happy with our use of them.

Million Lego Bricks In One Room!

Robbie McCarthy and Bill Gowdy, two of LEGO’s Master Builders, show us LEGOLAND’s model shop packed with more than 3


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12345