LEGO 31042: Creator Superstraaljager Lego

Lego heeft een eigen service waar u losse steentjes kunt bestellen of aangeven dat er een steentje ontbrak bij uw set. Doe de steentjes nooit in de wasmachine of vaatwasser.

Lego 31042

Om de stickers nog van plaats te kunnen veranderen is het slim om een beetje ruitenreiniger aan te brengen op de plek waar de sticker moet komen. Als de sticker een maal op de goede plek zit kun je hem laten drogen en zal hij vast komen te zitten. Hij is meer van de auto’s maar dit vindt hij ook leuk. Verstel de beweegbare vleugels, raas over de startbaan en stijg op!Activate the movable wings, zoom down the runway and soar into the sky!

Move the wings into takeoff position, zoom down the runway and soar into the sky!

Check out the dark-yellow blue and white colour scheme.

I bought this for him when it was less than £8 which was excellent value. My son loved this set and provided days of non-stop building and tinkering. Sets with moving parts are also a novelty and this one allows the wings to be adjusted.

Lego Creator 31042 Super Soarer Lego Speed Build


The models in this particular set were pretty samey but my son still had great fun putting them together. Zet de beweegbare vleugels in allerlei standen om op te stijgen of te landen en luchtacrobatiek!

Zet de beweegbare vleugels in allerlei standen om op te stijgen of te landen en voor luchtacrobatiek!

lego image creator superstralego creator image sup 1

Lego Creator Super Soarer All Builds Reviewed!

Set

lego image creator superstralego creator image sup 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12345